Over Corrie

Mijn verhaal begon met een schuld...

Na jarenlang gewerkt te hebben in een eigen onderneming werd ik door de crisis gedwongen tot het zoeken van een baan. Ik heb keihard gewerkt maar de stress en de financiële zorgen werden steeds groter. Het resultaat was uiteindelijk een grote schuld.

Ik moest opnieuw beginnen! 

Ik zocht naar alternatieven voor harder werken en die heb ik gevonden in de fantastische wereld van “online geld verdienen” 

Wat een geweldige mogelijkheid in een fascinerende wereld!

Elke ontdekking leidt naar meer…

Dank zij het extra inkomen,  verdiend met online verdienmodellen, heb ik heel veel bereikt:

 

 

Ik betaalde voor een vakantie met mijn 20 gezinsleden.

Gezin slagharen

Inmiddels heb ik een tweede huisje om heerlijk tot rust te komen.

Caravan Corrie

En na twee jaar dromen over een leuke Cabrio rijd ik met zonnig weer met wapperende haren in de wind!

Cabrio van Corrie

Alle voordelen op een rijtje:

De werkplek, lekker thuis op de plek waar ik wil.  Hoe makkelijk is dit met kinderen.

Werken wanneer ik wil dus een  betere verdeling tussen werk en mijn gezin. 

Je leert nieuwe mensen kennen. 

Verdienmodellen brengen nog écht rendement op. 

Je hebt in veel kortere tijd resultaat.

 Ik besloot te investeren in een online goudplatform. Dit is tot een groot succes uitgegroeid. Mijn leven is compleet veranderd!

Inmiddels geef ik zelf presentaties door het hele land over dit online goudplatform. En ook geef ik informatieve trainingen en webinars.

Maar er is meer gebeurd.

Ik ben mij nog verder gaan verdiepen in de verschillende vormen van online geld verdienen. Het bestaat écht. Online geld verdienen werkt heel anders maar is bijzonder lucratief. Deze onbekende manieren van online geld verdienen ben ik gaan delen en inmiddels begeleid ik vele mensen naar een serieus inkomen. Met als doel, meerdere inkomensstromen genereren.

De mensen die ik begeleid hoeven niet de fouten te maken die ik heb gemaakt. Zij kunnen direct starten met online geld verdienen. Met de begeleiding zal het mogelijk leiden naar financieel succes.

Wat kan ik voor je doen?

Ik weet uit eigen ervaring wat het is om geen geld te hebben. Ik ken het omdraaien van elk dubbeltje…. Nu kan ik jou leren om extra geld te verdienen door te investeren. Dat is ook voor jou mogelijk!

Ik heb kennis van zaken, ik ben laagdrempelig in uitleggen, ik ben gedreven, ik heb doorzettingsvermogen. Kortom je bent bij mij in zeer goede handen. Ik maak van mijn succes ook jouw succes. Als je wilt leren geld verdienen ben je bij mij aan het goede adres.

Ik heb Corrie 6 jaar geleden leren kennen en heb haar “de ogen geopend” voor het investeren online. Extra geld verdienen dmv investeren. Ik werk nu 6 jaar met Corrie samen en Corrie begeleidt inmiddels vele mensen naar een extra inkomen.

 

Waarom Corrie:

Ze is zeer vasthoudend om te bereiken wat ze wil bereiken.

Ze heeft veel geduld en ze kan de uitleg heel goed overbrengen. Ze maakt zelf vele tools om iedereen te helpen.

Ze heeft kennis van zaken; zorgt dat wij up to date blijven en ze staat (bijna) altijd klaar om iedereen te helpen en alles uit te leggen. Ze is heel laagdrempelig en geen vraag is dom voor haar, ze wil graag dat iedereen ook weet waar hij/zij mee bezig is.

Eigenlijk heeft ze gewoon alles! Zij is ECHT in staat iemand te begeleiden naar een tweede inkomen.

John Beun

Leader GIG

Zonder Corrie ben ik niet in staat “online” zaken te doen. Zij is voor mij “de oren en ogen” op dit terrein.

We hebben regelmatig een afspraak waarbij ze alles met me doorneemt en uitlegt. Ik heb alle vertrouwen in haar want ze beheert mijn complete accounts.

Ze heeft kennis van zaken, ze denkt mee (en vooral vooruit) en ze is er altijd als ik haar nodig heb.

Kortom, Corrie is een zeer goede keuze om mee samen te werken.

Frank de Jong

Horeca-ondernemer dorpshuis de Lier in Puiflijk

Hierom heb ik gekozen voor Corrie.

Corrie is toevalligerwijs op mijn pad gekomen via iemand anders, maar toeval bestaat niet in mijn leven. “Het valt je toe” zeg ik altijd.

Het prettige aan Corrie vind ik vooral dat zij erg geduldig is want in het begin snapte ik niet alles wat betreft de verdienmogelijkheden en dan is het toch fijn als je hulp geboden krijgt. Ons is het dan ook altijd gelukt om op korte termijn steeds weer wat af te spreken. Vooral in het begin als je net begint met opstarten is het belangrijk dat je bepaalde handelingen goed doet.

Ook al “loopt” alles goed binnen het goudplatform, we spreken toch regelmatig af om te kijken wat er nog beter kan, wat de updates zijn of wisselen we ideeën uit over onze verdiensten.

Ook heb ik altijd na afloop van de zoom meer energie, dit komt door de enthousiaste energie die Corrie uitstraalt en dit wil zij natuurlijk aan iedereen doorgeven die dat kan gebruiken. Ik zeg dan ook: schroom niet en neem contact op met haar als je later financieel stressloos wilt zijn.

Ik heb alle vertrouwen in haar!

Christel van Vliet

Coach Run4fun, Health and Balance.

Wil je meer weten over hoe jij jouw leven ook kan veranderen met een extra inkomen?