Geldboom

Investeren en geld verdienen

  • Het is nooit te laat om te starten.
  • Je bent nooit te oud om te starten
  • Je hoeft het niet alleen te doen, er is begeleiding
  • Ook al ben je een digibeet, dit is mogelijk
  • Je wordt lid van een community gelijkgestemde mensen
  • Je leert nieuwe mensen kennen

Wij zijn er voor elkaar om met elkaar te slagen in financieel succes, het bereiken van een beter leven

Motivatie, inspiratie, verdieping

Investeren is HET alternatief voor sparen. Het is veel lucratiever en je behaalt zo snel resultaat als jij zelf wilt. Met extra geld heb je een veel gemakkelijker leven, vrijheid!
John Beun, Global Intergold
John Beun
Succesvolle investeerder
Inmiddels leef ik van een online inkomen. Hierdoor heb ik volledige vrijheid. Ik werk waar ik wil, dit is vaak wereldwijd, ik werk wanneer ik wil en doe alles wat ik graag wil.
Jolanda Vroegh
Succesvolle investeerder met financiele vrijheid
Financieel succes bereik je met doorgaan waar anderen stoppen.
Corrie heeft mij al met zoveel zaken geholpen. Zonder haar had ik dit nooit gekund. Vaak staat het in het Engels en daarbij is hulp erg praktisch. Corrie heeft heel veel geduld, we hebben regelmatig contact en daarbij ontwikkelen we de nieuwste strategie. Gericht op steeds meer verdiensten.
Corrie is een echte aanrader, iemand die objectief over jouw schouder meekijkt.
Marion vd Cruijsen
Investeerder
Op mijn leeftijd is het werken met de computer een lastige! Corrie helpt mij daar volledig bij. Met haar vasthoudendheid bouwen we samen aan een hecht team. Ze is ook altijd bereid problemen op te lossen en helpt iedereen daarbij. Dit is heel vaak "vrijwilligerswerk" maar ze doet dit allemaal met heel veel liefde en plezier. Corrie is een aanrader om mee samen te werken.
Andy Rijnbende
Team coordinator en investeerder
Bij mij was Corrie degene die mij benaderde, ze had in de gaten dat ik een moeilijk leven heb, dat ik er hard voor werk en dat ik doorzettingsvermogen heb. Ze heeft me echt geholpen en ze begeleidt mij nu volkomen. Ze doet het niet alleen voor zichzelf, ze wil echt anderen helpen. Het toffe aan haar is dat ze andermans levens positief wil verbeteren. Ze neemt voor iedereen de tijd en ja, Corrie is echt super.
Regina
Investeerder
succes met de kennisbank van Global Intergold
Het allereerste begin van een beter financieel leven.

Sluit je ook aan bij onze community van actieve netwerkers met als doel financieel succes.

FAQ

Meest gestelde vragen

Corrie is een natuurtalent in geduld en inleving. Zij is bereid om iedereen naar succes te helpen, mits diegene dit ook ECHT wil. Ze is goed bereikbaar, ook op weekenden en feestdagen. Ze is zeker geen 9 tot 5 mens.

Haar ultieme doel is succes met en voor jou bereiken. Met de restrictie dat ze niet gaat “duwen” aan jou, niet gaat “trekken” aan jou maar je mag continu met haar meelopen. Samen ervoor gaan om succesvol een online inkomen te behalen.
Maar niets gaat vanzelf, het kost tijd en geld (in de mate voor jou mogelijk).

Alles wat Corrie schrijft, maakt, inspreekt is voor gebruik om jullie ook succesvol te maken.

Jazeker, iedereen kan in zijn mate van tempo een afspraak maken. Corrie loopt met jou mee, ze gaat het niet voor jou doen! Neem een kijkje op de dienstenpagina.

Ze is in de volle overtuiging dat dit voor iedereen het leven een stuk makkelijker maakt. Ze zet zich hier volledig voor in. Met veel geduld en kennis van zaken. Ze is een goed voorbeeld en een goed voorbeeld doet volgen.

Enthousiast? Maak een afspraak om te bekijken welke mogelijkheden er voor jou zijn.Boek nu een vrijblijvend gesprek online

Dan kijken we samen:

 Wat is investeren en past dat bij jou?

Wil je passief of actief hiermee bezig gaan? 

Wil je begeleiding  en wat heb nodig


Stel je open voor een vrijblijvende kennismaking en bekijk wat het jou kan gaan bieden