Online investeren en geld verdienen

Extra inkomen, extra geld

Extra inkomen heeft mij al zoveel gebracht! Ik ben op vakantie met kinderen en kleinkinderen (maar liefst 20!) geweest waarbij ik de vakantie betaald heb. Ik heb een stacaravan waar ik heerlijk tot rust kan komen. Ik ga weer lunchen en ik verwen man en kinderen wanneer ik zin heb. Ook werk ik veel meer thuis, ik heb hierdoor veel meer tijd, ik heb alleen mijn smartphone nodig en ik ontmoet vele nieuwe, leuke mensen.

Spreekt dit je aan? 

Disclaimer

De informatie die op deze website wordt gedeeld, mag niet worden beschouwd als financieel advies. Als lid van verdienmodellen, ben ik geen financiële adviseur. Ik deel slechts mijn persoonlijke ervaring over deze opportuniteiten. Er is geen garantie dat u enige of dezelfde resultaten zult behalen.Zorg ervoor dat u de opportuniteit goed begrijpt en heeft u vragen, stel uw vragen. 

Voor elk wat wils. Dit kan op vele manieren. Dus we gaan eerst keuzes maken.

Geld Euro

Geld voor nu en/of geld voor later

“Geld voor nu” is in deze tijd van inflatie, hoge energierekeningen en dure boodschappen een welkom extra. Sparen in euro’s heeft geen enkele zin meer, het geld wordt alleen maar minder waard.

Er zijn lucratieve en  moderne manieren om geld te verdienen, passend in de tijd van nu.

Maar vergeet niet dat je ook later geld nodig hebt. Je wil toch zeker niet, als je straks niet meer werkt, dat jouw inkomen minimaal is. Vrijheid, leuke dingen doen, het kost allemaal geld. Dus geld voor later is OOK belangrijk.  

Dat heet bv investeren; een  kapitaal opbouwen voor de nabije toekomst. Investeren kan op vele manieren. Dit wordt jouw keuze. Wat het beste bij JOU past.

Een handjevol verschillende mogelijkheden.

goud

Wil je investeren en/of geld verdienen met  goud of andere edelmetalen?

aandelen

Wil je investeren en/of geld verdienen met aandelen?

NFT

Wil je investeren en/of geld verdienen met NFT’s?

Wil je investeren en/of geld verdienen met crypto?

Alles is gericht op groei van ons geld.

Groei van ons geld

Alles is gericht op waardevermeerdering en groei van ons kapitaal.

Dit kan zijn door:

  • Rente
  • Waardestijging
  • Promotie
  • Tijd

Voorkeur:

Partijen/bedrijven die gedecentraliseerd werken, daardoor is er geen inmenging van derde partijen. Geen bemoeienissen van banken, regeringen of instellingen.  

Partijen/bedrijven die langer bestaan dan 3 jaar.

Partijen/bedrijven die compliance werken; wereldwijd voldoen aan wet- en regelgeving.

Passief of actief

Passief investeren wil zeggen dat je spaargeld (wat je niet nodig hebt) investeert naar keuze maar dat je er verder geen energie in wilt steken. 

Gewoon genieten van de eventuele verdiensten nu en/of later.

Netwerk bouwen

Actief = aanbevelen/promoten

Als je enthousiast bent ga je vanzelf “netwerken”, praten over deze manieren van geld verdienen. Een netwerk opbouwen is zeer lucratief en brengt extra inkomen.

Maar dit is absoluut geen verplichting. Dit is een keuze.

Het is mogelijk om een portfolio op te bouwen; een combinatie van meerdere mogelijkheden. Uiteraard met deskundige begeleiding.

Ik wil hier meer over weten en maak een vrijblijvende afspraak

Waarom investeren?

Extra inkomen voor nu en/of geld voor later.

Ook als passieve investeerder maar zeker als netwerker, als teambouwer kom je in een  community van mensen met dezelfde passie, mensen met gedrevenheid tot het behalen van de gestelde doelen en mensen die succes willen bereiken. Mensen die op een andere manier willen leven.
We motiveren en in
spireren elkaar
om het beste uit onszelf te halen.