Hoe verder met NFT’s

NFT Meta Aristippus
Hoe krijg ik dubbele NFT’s en tot welke datum kan ik deze ontvangen?
Uit de 2e serie
Serie 2 NFT’s kunnen worden verkregen totdat ze op zijn. Elke maand geeft het bedrijf een bepaald aantal van dergelijke NFT’s vrij. Nog 4 afleveringen te gaan. Daarom is het nog minimaal 4-5 maanden mogelijk om NFT-serie 2 te krijgen.
En serie 1?
Hier is de situatie enigszins vergelijkbaar, maar toch zijn er verschillen. NFT-serie 1 is al allemaal uitgebracht. Elke maand verbrandt het bedrijf enkele van deze NFT’s, plus wat we van het totaal krijgen. Het is moeilijk te zeggen hoeveel NFT series 1 er nog over zijn en hoeveel tijd ze nog kunnen ontvangen. Misschien eindigen ze over een week, of misschien over een maand.
Op dit moment, terwijl de promotie aan de gang is, krijgen we het dubbele aantal NFT’s. Tegelijkertijd kunnen we kiezen welke we nodig hebben, serie 1 of serie 2. Tegelijkertijd kan Farmen worden ingeschakeld voor een deel van de NFT, en het andere deel kan worden gebruikt voor uitwisseling om NFT-verzamelingen te verzamelen, met name series 1.
We hebben 4 opties voor verschillende collecties, meer details hier https://gig-os.com/en/meta-aristippus/about
Optie 1
Een volledige set instructies van de 1e tot de 24e van de collecties van VERSCHILLENDE kleuren geeft je 48 GICO-munten per dag (2 GICO-munten voor elke NFT).
Optie 2
Een volledige set instructies van 1 tot 24 van de ONE-kleurencollectie geeft je 72 GICO-munten per dag (3 GICO-munten per NFT).
Optie 3
Een volledige set instructies van de 1e tot de 24e van alle VIJF collecties (120 NFT’s) geeft je 600 GICO-munten per dag (5 GICO-munten per NFT).
Optie 4
24 instructies uit de verzameling van ÉÉN kleur en ÉÉN NFT-nummer geven je 240 GICO-munten per dag (10 GICO-munten voor elke NFT).
We nemen bijvoorbeeld optie 1: 24 instructies in alle kleuren. Dit betekent dat we door te Farmen elke dag 24 + 24 extra GICO-munten zullen ontvangen. 24 x 365 x 32 = zo’n 280.000 euro extra per jaar. Ik denk dat dit een mooie extra beloning is voor vindingrijkheid en het vermogen om op het juiste moment en op de juiste plaats te zijn.