De eerste online meeting van de Global Renaissance Dao

Online Meeting DAO

De GLOBAL RENAISSANCE DAO, de bestuursstructuur van zowel het GOLD CONVERGENCE protocol als van onze toekomstige metaverse, zal voor het eerst bijeenkomen om de beschikbare mogelijkheden te bespreken.

De gemeenschap van GLOBAL RENAISSANCE DAO-bezitters groeit snel sinds 2 juli 2022, toen de pre-lancering van de governance-munt werd aangekondigd.

Nu, iets meer dan twee weken later heeft al meer dan de helft van al onze zakenpartners DAO-coins in bezit met behulp van een speciale transactierekening.

De klantenservice ontving een groot aantal vragen over de GLOBAL RENAISSANCE DAO en over de eigenschappen van de governancemunt.

DAO Governs

Omdat we enorme interesse van zakenpartners zagen, besloten we om het eerste GLOBAL RENAISSANCE DAO-evenement eerder dan gepland te houden.

De eerste conferentie gewijd aan GLOBAL RENAISSANCE DAO wordt gehouden op 9 september 2022 om 15:00 CET!

Binnen dit historische evenement zal de eerste bijeenkomst van bezitters van de bestuursmunt (governance) plaatsvinden.

Alleen eigenaren van GLOBAL RENAISSANCE DAO Coin kunnen deelnemen aan de conferentie.

Op deze conferentie zullen we kijken naar:

  • Global Renaissance DAO;
  • De tools die DAO-deelnemers nodig hebben;
  • AMBASSADEUR VAN GLOBAL RENAISSANCE DAO status.

We waarderen de zakenpartners die al lang bij ons zijn, en degenen die het eerste waren met het ondersteunen van onze initiatieven en projecten.

DAO coin

We waarderen iedereen die weet hoe te handelen, de waarde van tijd kent en het belang van het moment begrijpt!

Iedereen die een speciale transactierekening van de GLOBAL RENAISSANCE DAO had of heeft staat aan de oorsprong van het metaversum. Zij zijn één van de eersten!

Deze zakenpartners ontvangen tijdens de komende conferentie een speciale status: AMBASSADEUR VAN GLOBAL RENAISSANCE DAO.

Ambassadeurs van GLOBAL RENAISSANCE DAO zullen een aantal privileges en unieke mogelijkheden hebben die exclusief voor hen beschikbaar zijn.

Zaken doen

Deze status van ” Ambassador of GLOBAL RENAISSANCE DAO” wordt alleen verkregen door zakenpartners die vóór het begin van de conferentie, d.w.z. tot 9 september 2022, 15:00 CET, activa van een speciale transactierekening hebben geruild voor governance-munten.

Gos coin, GICO Coin en DAO Coin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *