Dineren met de President van GIG

Dineren met de President van GIG
Het bedrijf GIG organiseert regelmatig leuke competities waarbij het natuurlijk gaat om targets te behalen met jouw team. De laatste competitie zal zeer binnenkort eindigen – op 30 september.
De komende dagen zullen beslissend zijn. De finish is nabij en de 30 winnaars zullen binnenkort bekend zijn.
Slechts 30 winnaars wereldwijd, degenen die de meeste GICO-coins verzamelen in het kader van het BOUNTY GICO-project, ontvangen een uitnodiging van de president.
De winnaars met een partner naar keuze, mogen deelnemen aan een offline ontmoeting met de president, in een plechtige, feestelijke sfeer. Dit is een kans om het jaar af te sluiten op een kroon op het behaalde succes.
Sjiek diner
 
Inmiddels is het duidelijk dat er waarschijnlijk 10 winnaars uit Nederland gaan deelnemen. Dit is uniek! Nederland staat op de kaart bij het bedrijf GIG.
Dit was al eerder duidelijk doordat de Nederlandse taal één van de 11 talen is, die GIG hanteert bij vertalingen van bepaalde producten (Guidelines en Wisdom boeken).
Ook ontvangen de geselecteerde Leaders een unieke onderscheiding – een limited edition NFT.
De geselecteerde Leaders worden eigenaar van een award NFT, speciaal voor dit evenement in het leven geroepen. Het digitale token zal dienen als een herinnering aan deze gedenkwaardige prestatie, een symbool van groots behaald succes.
Wil je een onvergetelijke reis maken en de overwinning vieren in het elite gezelschap? Dan hangt alles alleen van jou af! Verhoog de activiteit in het BOUNTY GICO-project en maak de droom werkelijkheid. Nog 3 dagen de tijd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *