De Gouden Regels van Brian Tracey

Brian Tracey

Brian Tracey

Brian Tracy is een wereldwijde expert in de psychologie van succes.

Brian Tracy is een Canadees-Amerikaanse motiverende spreker in het openbaar en auteur van zelfontplooiing. Hij is de auteur van meer dan tachtig boeken die in tientallen talen zijn vertaald.

Enkele bekende boeken:

  •  ‘Onderhandelen’,
  •  ‘Motivatie’
  •  ‘Uit je comfortzone stappen’
  •  ‘Delegeren en toezicht houden’

Zijn Gouden Regels voor het behalen van succes zijn:

Learning = Earning

1⃣. Leer constant
Als je je hersenen niet traint, zullen ze, net als spieren, gaan afsterven en zullen ze niet in staat zijn om problemen effectief op te lossen. Continu leren is de sleutel tot succes bij elke activiteit.

rijk en arm

2⃣. Besluit om rijk te worden
Neem de controle over jouw financiële toekomst. Bepaal precies hoeveel je wil verdienen en besparen. Verwerk deze bedragen in jouw doelen en denk er voortdurend aan.

3.Prioriteiten stellen
Het is onmogelijk om overal op tijd bij te zijn. Je moet altijd prioriteiten stellen in jouw activiteiten. Wat is belangrijker voor jou? Besteed aandacht aan dit specifieke doel en bewaar het minder belangrijke voor later.

4⃣. Focus op waar je het beste in bent.
Doe wat je al goed hebt gedaan. Hierdoor kun je je vaardigheden en capaciteiten in deze activiteit verder ontwikkelen en aanscherpen. Dit is hoe echt succes zich manifesteert.

5⃣. Creëer je eigen toekomst
De meest succesvolle mensen plannen hun leven van tevoren. Daardoor denken ze productiever en nemen ze betere beslissingen.
Alleen systematische acties leiden tot financieel succes!

Rijkdom, schatkist, goud

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *