Kappersspullen voor een extra inkomen

Door online verdienen red je het einde van de maand wél

Online verdienen voor een extra inkomen.
Zomaar een kapster.

Harder werken?

Mijn kapster, een jonge alleenstaande moeder, die zich een slag in de rondte werkt. Een schat van een meid. Ik kijk dat zo eens rustig aan en denk: waarvoor doe je dit? Er is toch een mogelijkheid tot online verdienen?

Reparaties aan de oude auto, schulden aflossen, toeslagen terug betalen, je kent ze allemaal! Haar harde werken wordt alleen maar beloond met het doorgeven van haar zuurverdiende geld aan anderen. Zelf staat ze er grotendeels naast. Maar ze is blij dat ze het allemaal net kan redden. Deze jonge vrouw zit ’s avonds uitgeblust op de bank door haar harde werken.

Ik heb hier groot respect voor ik hink op twee benen bij het zien van deze situatie. Zij kan het een stuk makkelijker krijgen.

Maar, en dat vind ik het meest onbegrijpelijke, ze wil dit eigenlijk niet….. Ondanks dat ze verschillende malen hulp aangeboden heeft gekregen, om een beter financieel leven te gaan verkrijgen, neemt ze deze hulp niet aan.  Ze kan het niet geloven dat er een andere weg (naast jouw eigen weg) mogelijk is.

Ze kan het verschil niet begrijpen tussen “hard werken” en “ slim werken”.

Dan vraag ik: heb je wel eens een rijk mens drankjes zien serveren, of haar zien kappen bij anderen, of de was zien doen, of boodschappen zien doen ? Nee, want dat hoeven zij niet, zij weten wat “slim werken” is !

Sinds ik naar goede voorbeelden kijk en deze volg, dus mensen die al hebben bereikt wat ik wil bereiken, kom ik steeds dichterbij waar IK wezen wil. De mensen waar je als voorbeeld naar kijkt, zo word je. Dus kijk vooral niet naar de verkeerde………

4 tips voor online verdienen

Als je niet tevreden bent, ga je er dan daar vooral niet bij neerleggen maar zoek een nieuw pad.

Bepaal jouw doel heel concreet en onderneem de juiste actie.

Alleen ACTIE geeft reactie.

Dan zul je discipline nodig hebben om deze actie daadwerkelijk uit te voeren.

Maar wat voelt het fantastisch als je jouw doel bereikt, wat dit ook moge zijn.

Online verdienen voor extra inkomen; van schaarste naar financiële vrijheid.

1 gedachte over “Door online verdienen red je het einde van de maand wél”

  1. Yes Corrie. Ik had vandaag net dezelfde gedachte als jij. Ik liep rond in het grootwarenhuis en dacht bij mezelf: hoeveel van deze mensen zijn nog ‘onwetend’? Dènken dat er maar één weg is, die van het hard en lang werken… Ik wilde ze allemaal tegelijk aanspreken maar deed het niet. Soms denk ik: ‘ze begrijpen het gewoonweg niet’ en dan vraag ik mezelf af: wèlk is de manier waarop we hen kunnen tonen ‘zo kan het ook!’
    Want die is er en die is zo eenvoudig! En toch… doen ze hun ogen niet open…
    Blijven verderdoen denk ik dan…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *