Ik val van de trap en ik kon wel janken…

De gevolgen van een val van de trap.

Verrassende gebeurtenissen als je van de trap valt! Ik val van de trap en ik kon wel janken…

Ik val van de trap en ik kon wel janken…Ik had mijn laptop, van een maand oud, in mijn handen en deze schoot met een grote boog over de trapleuning naar de grond. Grappig dat je je zorgen maakt over de nieuwe laptop terwijl jezelf onderuit gaat.

Ik val van de trap en ik kon wel janken...

Op het crematorium is “van de trap vallen” namelijk een bekende doodsoorzaak omdat je dan vaak verkeerd terecht komt. Nadat ik bijgekomen was van de schrik en constateerde dat ik zelf enkel blauwe plekken had, liep ik verder naar beneden. Mijn familieleden kwamen me al tegemoet want zij hadden de klap gehoord. Niks aan de hand, laptop beschadigd en ik val mee…

Facebook

Ik zet dit verhaal op mijn Facebook. Wat een medeleven. Maar hoe grappig dat mensen je gaan beterschap wensen met kneuzingen e.dWat ben ik gelukkig dat ik zoveel mensen om me heen heb die mij volgen en meeleven. Daar buig ik diep voor en voel daarvoor veel dankbaarheid.

Laptop

Mijn nieuwe laptop, tja, daar is de verzekering goed voor. Net een nieuwe doordat ik een glas water erop had laten vallen. Ze zullen niet blij met mij zijn. Maar ik wel met hen.

Ik constateer wéér dat ik een rijk mens ben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *