Uitslag van de stemming over de Special Marketing Bonus.

Special Marketing bonus uitslag stemmingsultaat

Het event SMB (Special Marketing Bonus)

Het internationale online event “SMB — new reality in a decentralized world” heeft plaatsgevonden!

Het belangrijkste onderwerp van het evenement was de toekomst van de SMB (Special Marketing Bonus).

Na de lancering van het GOLD CONVERGENCE-protocol is het SMB-programma hopeloos verouderd en belemmert het de ontwikkeling van geavanceerdere bedrijfstools.

Als gevolg hiervan rees de vraag naar de uitvoerbaarheid van het verder functioneren van de SMB in het kader van een gedecentraliseerde financiële omgeving.

Het bedrijf kon zo’n belangrijke beslissing niet eenzijdig nemen. Tijdens het evenement sprak de president de business partners toe en legde de situatie uit. Hij vroeg iedereen om een weloverwogen mening (stem) te geven.

Het bedrijf vertrouwde op de wijsheid van de wereldwijde GIG-OS-gemeenschap en de uitslag was naar verwachting! De business partners hielden niet vast aan verouderde bedrijfstools, maar kozen voor het pad van ontwikkeling en innovatie.

Stemming SMB

Op basis van de keuze van de meerderheid van de deelnemers aan het evenement heeft het bedrijf een beslissing genomen:

het SMB-programma wordt beëindigd met als reden om de huidige verdiensten van het Leadership Royalty Program, het staken (vastzetten) van de GICO Coin en het farmen (vastzetten) van de NFT Meta Aristippus te waarborgen.

81,12% van de stemgerechtigden stemde voor dit besluit.

De keuze is gemaakt en het overgrote deel van de Business partners is voor het voortzetten van de ontwikkeling van ons bedrijfssysteem op basis van de Blockchain Technologie.

Dmitrriy Aksyonov

You have chosen progress and the future, and very soon you will be able to feel the correctness of your choice, looking at it through the prism of your income!”

President Dmitriy Aksyonov

Jullie hebben gekozen voor vooruitgang en de toekomst. Zeer binnenkort zullen jullie in staat zijn om de juistheid van jullie keuze te voelen, door ernaar te kijken door het prisma van jullie inkomen!”
President Dmitriy Aksyonov

Na het bespreken van de serieuze onderwerpen weren er 100 prijzen getrokken. 100 gelukkige deelnemers ontvingen een exclusieve NFT Meta Aristippus.

Gold Convergence Protocol

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *