De gewoonte “Rijk zijn”

Gewoonte van het rijk zijn

“Een Gewoonte is een Gewoonte”.

Bron: GIG-OS

Deze kan niet zomaar uit het raam naar beneden worden gegooid, een gewoonte moet stap voor stap naar beneden gelokt worden.”
Dit is een uitspraak van Mark Twain, Amerikaanse schrijver, journalist en publiek figuur.

Voer het volgende experiment eens uit: 

observeer jouw eigen gedrag en emotionele reacties gedurende minstens een paar uur.

Denk erover na hoe je handelde in die tijd. Overdacht je elke handeling of handelde je spontaan of handelde je automatisch alsof het voorgeprogrammeerd was?

Hoogstwaarschijnlijk zul je ontdekken dat je veel dingen automatisch doet, zonder na te denken. Dat zijn de gedragsstereotypen die ons leven beheersen. Mensen raken gewend aan algemeen aanvaarde gedragspatronen en handelen op een clichématige manier – uit gewoonte.

Goede geldgewoonten en slechte geldgewoonten

Gedragsstereotypen met betrekking tot geld, dingen en consumptie doen soms ernstige pijn aan de portemonnee en verlagen het welzijnsniveau.

De koelkast moet vol zijn! 

Heb je wel eens aandacht besteed aan het gedrag van klanten in supermarkten?  Veel mensen vullen hun karren met zoveel boodschappen alsof ze zich voorbereiden op een oorlog. Vaak worden ze niet gedreven door de werkelijke behoefte aan zo’n hoeveelheid voedsel, maar door de wens om voedsel in te slaan voor toekomstig gebruik, vooral als er verleidelijke kortingen worden aangeboden.

Wat is het resultaat? 

Sommige van de gekochte producten blijven onaangeroerd liggen, beginnen weg te rotten en worden vervolgens weggegooid. Volgens de gegevens van de VN belandt één derde van alle voedselproducten op de vuilnisbelt.

Het blijkt dat degenen die graag aanbiedingen kopen ongeveer één derde van hun geld verspillen.

Elke voordelige aanbieding moet je pakken!

Twee T-shirts kopen voor de prijs van één?

Uitstekend, laten we er maar vanuit gaan, alles komt van pas! Mensen kopen wat ze niet nodig hebben en reageren onmiddellijk op de lage prijs en de visuele aantrekkingskracht van het product.

Wat is het resultaat?

Er wordt geld uitgegeven, dingen liggen opgestapeld in kasten, terwijl de kwaliteit van leven er niet op verbetert.

Overgang naar een financiële mindset

De enige manier om van nadelige financiële gewoontes af te komen, is door een nieuwe gedragscode te ontwikkelen en geleidelijk te integreren, waardoor mensen vrijer, gelukkiger en rijker kunnen leven.

Stel jezelf vaker de volgende vraag: “Wat zou een persoon met een gezonde financiële instelling in mijn plaats doen?” Hoe meer antwoorden je vindt, hoe sneller je de financiële mindset onder de knie krijgt.

Natuurlijk heb je in het begin meer zelfbeheersing nodig.

Systematische acties, gericht op het versterken van de financiële bescherming van de armere mens, zullen de gewoontes vervangen worden door die van de rijken.

Simpel gezegd: de vorming van betrouwbare, risicovrije besparingen.

Terwijl sommige mensen geld uitgeven aan snuisterijen, steken anderen doelgericht geld in veelbelovende activa. Investeringsgoud bijvoorbeeld.

Het favoriete metaal van de rijken

Iedereen wil spaargeld hebben dat zorgt voor stabiliteit, vrijheid en een prijsstijging. Daarom is de vraag naar goud over de hele wereld zo hoog. Het edelmetaal is niet onderhevig aan de invloed van inflatie en andere negatieve economische verschijnselen. Al een halve eeuw vertonen de kosten een stijgende trend, waarbij de rijkdom van degenen die goudstaven bezitten, is toegenomen.

Het voortdurend aanvullen van uw goudreserve is een zekere weg naar een duurzame toekomst. We hebben het GIG-OS Time Shift-project gecreëerd om onze klanten te helpen investeringsrepen op de meest handige en winstgevende manier te kopen.

Hoe dit werkt:

1. Je bestelt goudstaven van 100 gram.

2. Kies een betalingsschema en de hoogte van de periodieke bijdragen.

3. Betaal de bestelling in kleine delen.

4. Na het voltooien van elke deal krijg je een bonus — 5 of 10 gram goud extra!

Weg met destructieve gewoontes!

Begin te denken en te handelen zoals de rijken!

How to get rich?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *