Excuses belemmeren jouw succes

Geen excuses

Bron: Global Intergold

Bijna alle mensen dromen graag.

Ze stellen zich voor dat ze rijk, beroemd en gelukkig zijn. Dromend over een druk leven vol spannende avonturen. Nadat ze stoppen met dromen, keren ze weer terug naar de dagelijkse routine en doen ze niets om ten minste een deel van hun verlangens in realiteit om te zetten.

Perfect excuus

Waarom gebeurt dit?

Waarom zijn mensen vaak niet bereid om zelfs maar een kleine stap naar het gewenste doel te zetten? Ze proberen een excuus te verzinnen zoals: ‘Ik heb het niet zo nodig nodig. Ik ben tevreden met mijn leven. ‘

Door dit te zeggen, houden ze zichzelf voor de gek. Als ze tevreden zijn, wat heeft het dan voor zin om te dromen? De verklaring ligt anders: mensen zijn bang om hun droom na te jagen, omdat ze niet weten hoe ze die moeten realiseren. Het duwtje in de rug door gebrek aan informatie of kennis geeft de verkeerde indruk dat het gewenste doel onbereikbaar is en het zelfs niet de moeite waard is om ook maar iets te doen om het te bereiken.

De brug naar succes

Een droom kan worden vervuld als deze wordt omgezet in een concreet, doordacht doel. Het proces van het stellen van doelen elimineert wanen, angsten en vooroordelen. Het maakt de droom tastbaarder en stimuleert tot het zoeken naar oplossingen. Een droom wordt een doel als je precies weet wat je wilt, wat je daarvoor nodig hebt en welk pad je moet inslaan.
Waar begin je met het omzetten van een droom in een zinvol doel? Het GIG-OS platform biedt een ​​tool hiervoor.

doel bereiken

GoalSet Master is een uniek project voor iedereen die klaar is om van een droom naar acties over te stappen. Op dit moment kun je de eerste en belangrijkste stap zetten om de meest gekoesterde wens te vervullen.

Gebruik de GoalSet Master: het doordacht stellen van een haalbaar doel.

  • Stel vast welke factoren absoluut nodig zijn om succes te behalen
  • Bepaal welke middelen nodig zijn om het plan uit te voeren
  • Achterhaal de obstakels van tevoren
  • Bedenk wie uit uw omgeving u kan helpen

Op een dag moet je stoppen met het maken van excuses en gewoon een stap zetten in de richting van je droom.
Doe dit met GoalSet Master!
VERANDER EEN DROOM IN EEN DOEL

Klik op deze link om de Goalset Master te gebruiken.

 

De Goialset master

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *