Gigantische vraag naar goud.

Gigantische vraag naar goud

In moeilijke tijden “vluchten” mensen altijd naar het veilige goud. Overal in de wereld is er een verhoogde vraag naar edelmetalen.

Op een gegeven moment schoot de prijs van goud omhoog boven de $ 2.000 per ounce en was dicht bij een nieuwe all-time high. Zo’n enorme sprong maakt indruk op de hele wereld en veroorzaakt een golf van aankoopactiviteiten.

goudprijs

De asset die iedereen nodig heeft

Rudolf Brenner, oprichter van Philoro Edelmetalle GmbH (Duitsland), meldt dat er lange rijen goudkopers in de winkels hebben gestaan en dat de verkoopvolumes drie keer hoger zijn dan normaal. Deze trend zal zich waarschijnlijk nog lang voortzetten, aangezien de geopolitieke crisis nog lang niet voorbij is.

Goud wereldwijd

Belangstelling voor goud

Aan de andere kant van de Atlantische Oceaan is er ook een toename van de belangstelling voor goud.

Empire Gold Buyers in New York koopt gouden items van klanten, zoals sieraden of horloges.

Chief Executive Officer Gene Furman zegt dat 30% van de klanten van het bedrijf niet in contanten maar in goudstaven wil worden betaald.

goud

Azië staat zeker niet aan de zijlijn. Gregor Gregersen, oprichter van Silver Bullion Pte Ltd. in Singapore, zegt dat de verkoop van goud en zilver met 235% is gestegen in de eerste week van de geopolitieke omwenteling.

Vanaf 21 maart 2022 is de prijs van een ounce $ 1.944.

goudstuk

Basis van stabiliteit en vertrouwen

Het spaargeld moet betrouwbaar worden beschermd tegen allerlei economische en politieke risico’s. Voor iedereen die nadenkt over zijn toekomst biedt het GIG-OS online platform gunstige voorwaarden voor de aankoop van beleggingsgoud.

GIG-OS biedt:

  •  het creëren van een persoonlijke goudreserve
  •  geweldige mogelijkheden voor financiële zekerheid
  • een stabielere financiële situatie 
financiele zekerheid

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *