Geld

Ik ben rijk, dat denken anderen.

Ik ben rijk, dat denken anderen. Maar de echte waarheid is: “ik word rijk” want dat is het gevolg van investeren, een spaarpot creeren voor de (nabije) toekomst.

Geld

Ik werk nog gewoon.

Ik heb een baan, dat snappen veel mensen niet, maar een baan is een fantastische vaste basis voor het betalen van jouw vaste lasten. En ik heb een fijne baan met lieve collega’s die zich totaal niet interesseren voor mijn investeringen. Ze zien het mij goed gaan, ze zien de leuke dingen die ik meemaak en ze praten alleen maar over poetsen, baby’s en eten koken.

Een baan

Ik rijd in een oudere auto.

Ik ben rijk, dat denken anderen. Maar ik investeer al mijn mogelijke geld in mijn toekomstige kapitaal (over 1 ½ jaar) en wat heb ik daarbij aan een auto voor uiterlijk vertoon als ik een veel groter doel heb.

Auto Kia

Mensen vragen mij om geld.

Ik ben rijk, dat denken anderen en daardoor word ik wekelijks benaderd door mensen die denken dat ik echt rijk ben en hun kan helpen. Pffffff. Er is heel veel armoede ook bij mensen waarbij je het totaal niet verwacht. Maar in de oplossingen van hunzelf zitten grote verschillen. Oplossingsgericht denken en creativiteit is bij de meesten ver te zoeken. Zelf heb ik ooit maandenlang gepoetst zodat ik toch inkomen had maar dat hoor je niet vaak ondanks dat ik deze tip altijd geef. Of iets van jouw bezittingen verkopen… maar dat is allemaal lastig, het is veel makkelijker als ik hun gewoon geld leen. Ja dag……

Zie het grote plaatje.

Dat zien veel mensen niet, het grote doel waar je naar toe werkt. Dat doel moet je natuurlijk wel hebben want wensen is één maar je een wens zo graag willen dat het een doel wordt is een must, onderdeel van mijn grote plaatje.

Mijn grote doel is: over 2 jaar financieel vrij zijn. Dat ik kan doen wat ik wil en wanneer ik iets wil.

En dan ga ik denken: Ik ben écht RIJK! Nee, dat denk ik niet, dat weet ik zeker!

Zie het grote plaatjeLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *