Ze geloven me niet.

Elke dag val ik om van verbazing: ze geloven me niet. Ze zien het gebeuren en ze geloven me niet!

Ze geloven me niet, ongeloof

Een manier tot een beter leven

Na het ondernemerschap realiseerde ik me dat een baan ook wel prettig zou kunnen zijn. Maar één ding had ik al heel snel in de gaten, mijn manier van gewenst leven was te veel voor mijn salaris. En toch wil ik dat betere leven. Ik heb me vastgebeten in het zoeken naar een oplossing hiervoor en deze daadwerkelijk gevonden. Ik heb een online inkomen opgebouwd wat mij het extra inkomen biedt om het leven wat ik mij wens, te leven.

Luxe leven, rijk leven

Een extra inkomen is zo gemakkelijk

Het is zo gemakkelijk. Thuis werken en op het moment werken dat het mij uitkomt. Rekening houdend met de gezinssituatie, zijn de kinderen thuis dan ben ik moeder, zijn de kinderen naar school dan ben ik online aan het verdienen. En wat kan ik snel veel bereiken! Het is veel lucratiever dan sparen. En wat kom ik vele nieuwe, leuke mensen tegen, die openstaan voor een andere manier van denken. Die ook de wens hebben om hun leven op hun beste manier te beleven. Wat ontzeg je jezelf toch veel als je deze kans jouw neus voorbij laat gaan.

Mijn enthousiaste verhaal

Als ik mijn enthousiaste verhaal vertel over wat ik meegemaakt heb, het succes van een extra inkomen en de zeer prettig gevolgen daarvan, krijg ik vele mensen ook enthousiast. Als ik mijn financiële resultaten laat zien met de mededeling van “dat kun jij ook bereiken” zijn ze lyrisch. En dan komt het moment van waarheid; op mijn vraag of ik ze mee mag nemen op mijn pad van succes, volgt het antwoord: Dat ga ik thuis overleggen!

En dan weet ik het al…

Wie geloven ze?

Ze geloven Google, de vuilnisbak van de waarheid, de partner die niet bij het verhaal aanwezig was of de buurvrouw die totaal geen verstand van zaken heeft en alleen maar zegt: Moet je niet doen, hoor!

Mijn conclusie is dan: als jij een auto gaat kopen ga jij toch ook geen advies aan de kruidenier vragen! Ze zien het met eigen ogen bij mij in mijn leven gebeuren.

Snap jij het nog?

Ikke niet!

Ik heb er verstand van

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *