Van Ondernemer naar Investeerder

Al ruim drie jaar bewandel ik deze weg van ondernemer naar investeerder, op zoek naar nieuwe, andere mogelijkheden en ik ga jou vertellen wat ik daarbij voor jou kan betekenen!

Waar sta ik inmiddels zelf? Na een lange periode van ondernemen, dacht ik dat het lekker zou zijn om eens een baan te hebben want binnenkomen zonder voorbereidingen, lekker werken dus gewoon de handjes laten wapperen en naar huis zonder zorgen zag ik wel zitten… Ja, dit gedeelte klopt wel maar ik had al heel snel door dat ik met mijn salaris niet de dingen kon doen die ik allemaal nog wilde.

Een ondernemer investeert

Nieuwe, andere mogelijkheden

Ik zocht dus naar een andere mogelijkheid om geld te verdienen want het maandelijkse salaris is echt niet de enige manier. Ik heb een fantastische oplossing gevonden in de vorm van een extra inkomen door online geld te verdienen maar daar is wel wat voor nodig.

 Nodig hiervoor is dat je “anders” gaat denken, out of the box. en als dat jou lukt ligt de online wereld aan jouw voeten.

Out of the box denken voor een online inkomen.

De voordelen van een baan ten opzichte van een online inkomen

Een baan (banen) is een levenslang traject, waarbij je in dezelfde baan niet zo heel veel financiële progressie maakt. Dat betekent dat zoals je het nu financieel hebt, dat over 10 jaar nog ongeveer hetzelfde zal zijn. Uiteraard mag je deze keuze maken maar je wil toch zeker wel meer….en er is zoveel meer!

Een online inkomen is te bereiken binnen 3 tot 5 jaar omdat dit afhankelijk is van jouw portemonnee, jouw tijd en jouw inzet. Dit bepaalt de omvang van jouw online inkomen, want het gaat natuurlijk niet vanzelf!

Van ondernemer naar investeerder, voorbeelden van investeringsmogelijkheden

Een online inkomen verdien je online, klink heel logisch, maar het betekent dat je lekker thuis kan werken maar ook wereldwijd, je bent dus niet aan één locatie gebonden omdat je werkt met een laptop en een smartphone, meer heb je niet nodig mits je stroom en internet hebt.

Daarbij bepaal je ook jouw eigen tijd dus mocht je kinderen hebben, kun je werken als zij naar school zijn en er is geen baas die jouw dag indeelt.

Investeren laat jouw geld groeien

Voor wie is een online inkomen geschikt?

Voor iedereen! Maar er zijn wel zaken voor nodig om dit te bereiken want je moet open staan voor andere denkwijzen, voor nieuwe mogelijkheden om geld te verdienen, want je stapt een compleet “nieuwe” wereld binnen en deze is digitaal. Maar het is een uiterst fascinerende wereld, deze wereld heeft mij compleet “gepakt” en wat is het fijn om op deze manier bezig te zijn. Ik heb de juiste manier gevonden van ondernemen naar investeren.

Je kunt dit gaan doen als:

  • Bijverdienste
  • Extra inkomen
  • Het bereiken van financiële vrijheid

Wat kan ik daarin voor jou betekenen?

Heel veel, ik ken deze wereld inmiddels al 3 jaar en uiteraard ben ik door “schade en schande” wijs geworden. Dit hoef jij niet meer mee te maken, als je je laat begeleiden door mij persoonlijk. Ik bewandel deze weg samen met jou, ik help je tijdens deze weg, ik help je met de computer en we bereiken samen het succes van een extra inkomen.

Ik leer jou extra inkomen verdienen.

Graag ga ik samen met jou en jouw spaargeld op weg naar het “online” geld verdienen, een manier die er wél voor zorgt dat jouw geld groeit. Neem vrijblijvend contact met me op door op onderstaande link te klikken.

Ja, ik wil vrijblijvend een afspraak maken met Corrie

Tot straks!

Doen! Online verdienen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *