Massa maakt kassa

Herken jij dit nog?

Herken je dit nog?

Winkelen

Een lekker dagje naar de stad, herken je dit nog? Met vele tassen aan de armen moesten we de bus in en maar zien hoe we met de zware tassen thuiskwamen.

shoppen

Nu zitten we lekker op de bank en shoppen online, 24 uur per dag geopend en niet hoeven sjouwen.

 

Spelletjes

Een spelletje doen, herken je dit nog? Gezellig met papa en mama, lekker chipjes er bij en niet tegen jouw verlies kunnen.

Nu zitten de kinderen afgesloten van ons met de koptelefoon op, spelletjes op de smartphone of tablet. Online gamen met de vriendjes op afstand maar wel met communicatie. Toch veel interessanter als papa en mama.

Online gamen

Sparen

Sparen met de piekenpijp of voor de Zilvervloot, herken je dit nog? Van het verdiende loon van het bijbaantje legde je een gedeelte weg voor later. We waren een echt spaarvolkje.

Wat is dat veranderd, geen rente meer op spaargeld, sparen kost tegenwoordig geld.

Zilvervloot

Wensen

Toch hoor je dagelijks dat mensen vele wensen hebben;

  • Meer tijd voor privé leven
  • Meer geld voor leuke dingen
  • Meer vrijheid om te genieten

Hoe vervul je deze wensen als je van loonstrook naar loonstrook leeft en eigenlijk net (niet) de vaste lasten kunt betalen?

De oplossing heet Investeren.

Niet harder werken om jouw dromen te vervullen, maar slimmer werken. Laat het geld inkomsten voor jou genereren. Dat is werkelijk mogelijk. Dat is de methode die rijke mensen gebruiken om rijker te worden en rijk te blijven.

Dat wil niet zeggen dat je vandaag investeert en morgen miljonair bent. Ook dit heeft tijd nodig maar dit kan in kortere tijd en met een leuk rendement. Sta je hier voor open?

IK ZEG DOEN!

Aankoop in my orders

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *